Udskiftning af tag

Et nyt tag er en stor investering. Hvis du er i tvivl, om taget skal udskiftes nu, udfører vi gerne et gratis tagtjek, hvor vi vil gennemgå dit tag og lave en vurdering af, om det er tid til en ny tagløsning.
Det er vigtigt at forebygge skader, da utætheder på sigt vil ødelægge bygningen. Det kan blive rigtig dyrt, hvis du venter for længe med udskiftning af dit tag. Læs mere om vores tagtjek her

Mange års erfaring med udskiftning af tag

Skal du have nyt tag, kan du trygt vælge Kjellerup Tagrenovering. Vi har mange års erfaring, er medlem af Byg Garanti og kan levere en samlet løsning, fra demontering af eksisterende tagløsning til oplægning af undertag og lægter samt montering af taget og efterisolering. Desuden tilbyder vi montering af tagrender og nedløb.

Tagløsningen for dig, som skal have nyt tag i Silkeborg eller Viborg

Vi har hjemme i Kjellerup, men tager gerne imod opgaver med at lave nyt tag i Silkeborg, Viborg og resten af Jylland.
Læs mere om vores andre services:

  • Tagrensning/tagvask /tagvask
  • Tagmaling /tagmaler
  • Algebehandling /algerens-tag
  • Facaderensning /facaderens
  • Fliserens og imprægnering /fliserensning
  • Loftisolering /isolering-loft

Få råd og vejledning om udskiftning af tag

Funktion og udseende går hånd i hånd, når man står over for udskiftning af sit tag. Ud over at skulle holde tæt er taget en væsentlig del af husets fremtoning. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige tagløsning til netop din bolig. Vi sørger for at rådgive dig grundigt om de forskellige materialer, så din investering lever op til din forventning.

Bestil tilbud på udskiftning af tag eller tagtjek

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 26 46 07 15 og få et tilbud på udskiftning af tag eller bestil et gratis tagtjek. Vi kan også ringe dig op, hvis du udfylder kontaktformularen her på hjemmesiden.