Få et gratis tagtjek med Kjellerup Tagrenovering

Hos Kjellerup Tagrenovering bestræber vi os altid på at give dig den bedste service og et resultat, som kan holde i mange år fremover. Derfor kommer vi selvfølgelig også ud til dig og udfører et grundigt og gratis tagtjek, så vi ud fra det bedst mulige grundlag kan give dig et attraktivt tilbud på opgaven samt en professionel rådgivning. Ved et tagtjek finder vi blandt andet ud af, om taget er stærkt nok til en renovering, eller om der skal tænkes i andre løsninger. Uanset hvad står vi klar med ekspertise og konkurrencedygtige priser.

Hvordan foregår et gratis tagtjek?

Når vi rykker ud til et tagtjek, går vi systematisk til værks. Det vil sige, at vi både tjekker taget indefra loftet, så vi får et overblik over eventuelle revner og utætheder, og udefra. Udenfor undersøger vi taget med en stige, så vi får et komplet billede af tagets stand. Sjældent tager et tagtjek meget mere end 30 minutter.

Ved et tagtjek kigger vi blandt andet på:

  • Utætheder
  • Revner
  • Mos
  • Alger

Hvilken stand er dit tag mon i?

Med et gratis og professionelt tagtjek får du fuld indsigt i, hvilken stand dit tag er i – og hvor mange år det cirka kan ligge, før en udskiftning er nødvendig. Vi kommer med en række attraktive løsninger, der kan forlænge dit tags levetid – eksempelvis med tagvask og maling. En billig og effektiv måde at puste helt nyt liv i dit tag, som også ofte er med til at øge boligens værdi.

Skal vi rykke ud til et tagtjek hjemme hos dig? Så giv os et kald på +45 26 46 07 15 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at komme med et godt bud på, hvordan vi kan forlænge dit tags levetid.