Professionel tagmaler – maling af tag i Midtjylland

Tagmaling er god økonomi, da det forlænger tagets levetid.
Hos Kjellerup Tagrenovering har vi mange års erfaring i afrensning og maling af eternittage og betontagsten. Vi er også medlem af Byg Garanti – din sikkerhed for godt håndværk, når du vælger tagmaler. Vi udfører tagmaling i Viborg, Silkeborg og resten af Midtjylland.

Sikring af dit gamle eternit tag med maling

Gamle eternitplader fra før 1984 indeholder asbest, som ikke er farligt, så længe det er på taget. De tagplader, du kan købe i dag, har langtfra samme holdbarhed, så med professionel afrensning og tagmaling kan du beholde dit gamle tag i mange år frem i tiden og spare tusindvis af kroner – dét er god økonomi!
Som professionel tagmaler overholder vi de krav, der er til håndtering af asbest, og renser altid eternittage i et miljøgodkendt lukket system, hvor asbesten filtreres fra og bortskaffes efter gældende lovgivning. Ved eternit maling lukkes overfladen, hvilket sikrer, at asbesten ikke slipper ud i luften.

Lad en professionel tagmaler beskytte dit tag mod vind og vejr

Det danske klima med masser af fugt og frost vil med tiden sætte spor på dit hustag. Du risikerer bl.a., at mosbegroningerne forårsager frostsprængninger, men med afrensning og tagmaling vil dit tag holde sig smukt og stærkt i årevis.
Inden påbegyndelse af arbejdet med maling af tag i Midtjylland laver vi et tagtjek og udbedrer eventuelle skader. Herefter anvendes et miljøgodkendt rensesystem til at rense mos og alger af taget, inden vi påfører et algedræbende middel, så al vækst nedbrydes. Vi afslutter med at grunde og male to gange med professionel kvalitets tagmaling.

Bestil maling af tag – Midtjylland

Ved at vælge en professionel tagmaler forlænger du tagets levetid, så der går mange år, før det skal skiftes. Hvis du samtidig vedligeholder taget med en algebehandling minimum hvert andet år, sikrer du dig mod belægninger af alger og mos.
Kontakt os på telefon +45 26 46 07 15 for at få et tilbud på tagmaling i f.eks. Viborg eller for at bestille et gratis tagtjek.