Professionel tagmaler – maling af tag i Midtjylland

Tagmaling er god økonomi, da det forlænger tagets levetid.
Hos Kjellerup Tagrenovering har vi mange års erfaring i afrensning og maling af betontagsten, cementtagsten, ståltage, decratage og pandeplader. Vi er også medlem af Byg Garanti – din sikkerhed for godt håndværk, når du vælger tagmaler. Vi udfører tagmaling i Viborg, Silkeborg og resten af Midtjylland.

Sikring af dit gamle betontag / Cementtag med maling

Tage med betontagsten også kaldet cementtagsten har oprindeligt en malet overflade. Over årene  slides betontaget af vind og vejr, og betontaget kommer til at fremstå slidt. Der kan komme grå plamager hvor stenen er mest slidt, og vil fremstå trist i farven. Taget kan også få hvide plamager som fordeler sig over hele tagfladen, og er det samme som man ser på belægningssten kaldet flisepest.

Når malingen bliver slidt kan cementtagstenen suge vand, som giver grobund for mos og alger kan sætte sig på taget. Der er risiko for at tagstenene kan frostspringe og for fugtindtrængning på loftet. Et slidt tag viser sig også ved, at der ligger sand fra betontagstenene i tagrenden.

En rensning og maling af betontag giver ikke bare et flot udseende men giver også dit tag et nyt slidlag. Taget forsegles så du kan bevare et stærkt tag i mange år frem, Vi maler taget 3 gange  så der er et tykt lag maling at slide på. Levetiden forlænges på taget og efter 15 år+ kan taget males igen.

Vi maler også ståltag, decratag og pandeplader og nyere eternittage

Lad en professionel tagmaler beskytte dit tag mod vind og vejr

Det danske klima med masser af fugt og frost vil med tiden sætte spor på dit hustag. Du risikerer bl.a., at mosbegroningerne forårsager frostsprængninger, men med afrensning og tagmaling vil dit tag holde sig smukt og stærkt i årevis.
Inden påbegyndelse af arbejdet med maling af tag i Midtjylland laver vi et tagtjek og udbedrer eventuelle skader.

Bestil maling af tag – Midtjylland

Ved at vælge en professionel tagmaler forlænger du tagets levetid, så der går mange år, før det skal skiftes. Hvis du samtidig vedligeholder taget med en algebehandling minimum hvert andet år, sikrer du dig mod belægninger af alger og mos.
Kontakt os på telefon +45 26 46 07 15 for at få et tilbud på tagmaling i f.eks. Viborg, Silkeborg, Herning, Bjerringbro, Ikast eller for at bestille et gratis tagtjek.