Kampagnetilbud

Spar 10% på loft og hulmursisolering

Trænger dit hus til at få tjekket den eksisterende isolering ? Hos Kjellerup Tagrenovering kommer vi ud, og laver et gratis isoleringstjek af dit hus. Isolering med granulat er en effektiv form for isolering som lukker for alle kuldebroer, da det ligger sig helt tæt omkring spær og rør og dækker alle revner og sprækker. Vi anvender flere forskellige typer isolering, og rådgiver ud fra hvad der passer til lige dit hus.

Vi anvender kun anerkendte og gennemtestede materialer blandt andet Isover Insulsafe glasuldsgranulat som er produceret med 85% genbrugsglas, Rockwoll stenuldsgranulat og Isocell papirulds granulat.

Der er mange ting at tage højde for, når man efterisolerer sin bolig. Der skal laves forberedende arbejde, så man sikrer den rette ventilation af loftrummet. Det gøres ved at montere vindplader ude ved tagfoden, som sikre passage af ventilation og forhindrer at vinden kommer ind i isoleringen.

Gangbro opbygges af kraftige forskallingsbrædder i god kvalitet, med luft imellem hver bræt  for at skabe ventilation , så der ikke dannes fugt og skimmel under gangbroen.  Hvis loftet kræver yderligere ventilation monteres ekstra udluftning i tag eller gavle. Vi er uddannede energivejledere og kan professionelt rådgive dig om dampspærre, ventilation og isoleringstykkelse, så arbejdet udføres til din tryghed. Vi er medlem af byggaranti og har mange års erfaring.  Kontakt os allerede i dag for et gratis isoleringstjek

Hvorfor skal du vælge Kjellerup Tagrenovering til din isoleringsopgave?

  • Autoriseret isolatør
  • Uddannet energivejleder
  • 20 års erfaring
  • Kåret som Årets Håndværker i 2020
  • Håndværker i Byg Garanti
  • super tilfredse kunder

se her  https://www.anmeld-haandvaerker.dk/tagmaler/kjellerup-tagrenovering-aps

Kontaktformular isolering