Isolering – Vi tilbyder

Her kan du se en oversigt over vores forskellige ydelser


GIV DIN VARMEREGNING ET HAK NEDAD MED LOFTISOLERING

Drømmer du om en lavere varmeregning og et mere behageligt indeklima? Begge ting er faktisk muligt med en effektiv isolering af dit loft. Varme søger typisk opad, og hvis der ikke er loftisolering, vil varmen stige op gennem taget og direkte ud – du kommer på godt dansk til at fyre for fuglene.

Læs mere

HULMURSISOLERING

At få hulmuren isoleret er en tillidssag. Vi er hos Kjellerup Tagrenovering uddannet energivejledere og med i Byg Garanti Ordningen under Dansk Byggeri.

Læs mere

ETAGEADSKILLELSE

En dårligt isoleret etageadskillelse kan afkøle både loftet i den underste etage og gulvet på 1. sal. Det er derfor vigtigt at denne er isoleret, og at der er monteret de nødvendige vindstop for at undgå træk. Ved at isolere din etageadskillelse udnytter du din varme optimalt, og kan dermed sparer penge på dit varmeforbrug.

Læs mere

FÅ BESØG AF EN ENERGIVEJLEDER OG FÅ ET BEDRE INDEKLIMA

Er du boligejer eller ejer af en større bygning? Og vil du gerne spare på energiforbruget – både af hensyn til din økonomi, komfort og miljøet? Så er en Energivejleder din oplagte håndværker og vejleder.

Læs mere

ISOLERINGSTJEK

​Med et gratis isoleringstjek får du overblik over husets eksisterende isolering​evne og bliver bedre rustet til at vurdere hvilke forbedringer der kan betale sig.

Læs mere