Giv din varmeregning et hak nedad med loftisolering

Klik her og se vores KAMPAGNE TILBUD – spar 10 % på loftisolering

SE PRISER PÅ ISOLERING HER

Drømmer du om en lavere varmeregning og et mere behageligt indeklima? Begge ting er faktisk muligt med en effektiv isolering af dit loft. Varme søger typisk opad, og hvis der ikke er loftisolering, vil varmen stige op gennem taget og direkte ud – du kommer på godt dansk til at fyre for fuglene. Med isolering af loft er der penge at spare, og du kan mærke forskellen med det samme – både på pengepungen og på indeklimaet.

Den unikke struktur på isoleringsgranulater sikrer, at materialet ikke falder sammen, og på den måde bibeholder materialet sin høje isoleringsværdi.

Når man indblæser loftisolering, sikre man, at der ingen kuldebroer er, da granulatet ligger sig tæt mellem bjælker, rør og installationer.

Hos Kjellerup Tagrenovering ApS anvender vi de bedste produkter indenfor isoleringsgranulat. Isolering af loft? Så er Kjellerup Tagrenovering din specialist – vi har hovedsæde i Midtjylland, men kører i hele Jylland.

Vi isolerer blandt andet med:

  • Isover insulsafe
  • CBI Danmark papiruldsgranulat

ISOLERING AF LOFT OG ETAGEADSKILLELSE

Hvis du bor i et ældre hus, kan det med stor sikkerhed betale sig at gennemgå vægge, loft og etageadskillelser, da det ofte er her, at varmen siver ud. Hos Kjellerup Tagrenovering kommer vi gerne ud og gennemgår din bolig. Så du er sikker på at få den mest optimale løsning. Vi har desuden mange års erfaring med isolering af både etageadskillelse og loft, så du har garanti for et professionelt resultat.
Hvis dit hus allerede er isoleret, og du føler, at isoleringen ikke virker helt effektivt, kan vi derudover også hjælpe dig med en efterisolering af dit loft, som er et glimrende tiltag for et mere energieffektivt hus og et bedre indeklima.

Ofte stillede spørgsmål og svar omkring loftisolering

 

 

 

KONTAKT KJELLERUP TAGRENOVERING FOR ET GODT TILBUD PÅ ISOLERING

Vi kommer gerne hjem og tager et kig på din bolig, så vi kan give dig et godt uforpligtende tilbud på opgaven. Ring til os allerede i dag på +45 26 46 07 15. Så er dit hus godt klædt på til vinteren.