Hulmursisolering

Klik her og se vores KAMPAGNE TILBUD – spar 10 % på hulmursisolering

At få hulmuren isoleret er en tillidssag. Vi er hos Kjellerup Tagrenovering uddannet energivejledere og med i Byg Garanti Ordningen under Dansk Byggeri.

SE PRISER PÅ ISOLERING HER

Inden afgivelse af tilbud borer vi huller i murværket og anvender et kamera, som vi fører ind i hulmuren. På den måde kan vi konstatere, at hulmuren er tom eller at den er tidligere isoleret. Derfra tager vi en vurdering af, hvad der skal gøres.

De fleste hulmure kan efterisoleres, hvis murværket er i god stand. Tilstanden bør derfor altid undersøges inden hulmursisolering udføres. Evt. skader eller mangler udbedres inden udførelsen af hulmursisoleringen. Det er især vigtigt at få udelukket fugt og utætheder i ydervæggen.

Ved indblæsning af isolering bores et 22 mm stort hul i fugen. Via en slange med mundstykke blæses isoleringen rundt i hulmuren.

Vi borer huller med en afstand på 60-100 cm. Hullerne forskydes i næste række, så hullerne danner en trekant. Denne metode sikrer, at materialet fordeler sig i hele hulmuren. Strukturen i Isover insulsafe gør, at den står fast og ikke synker sammen.

Når hulmuren er fyldt lukkes hullerne med mørtel i samme farve som den eksisterende fuge. Det er næsten ikke til at se bagefter.
Granulat er perfekt til hulmursisolering, og hos Kjellerup Tagrenovering ApS anvender vi oftest Isover glasuldsgranulat til isolering af hulmur.

 

FORDELE VED HULMURSISOLERING

  • Mindre varmetab gennem ydervæggen
  • Lavere varmeregning
  • Mindre træk
  • Lavere CO2 udledning
  • Øget komfort og bedre indeklima
  • Husets værdi øges

ENERGIRIGTIG HULMURSISOLERING

Hos Kjellerup Tagrenovering er vi uddannet energivejleder. Vi kan tilbyde en energirigtig løsning på hulmursisolering, som giver besparelser hvert år. Desuden er vi opdateret med den nyeste teknologi inden for efterisolering. Det er vigtigt, at en evt. efterisolering udføres korrekt. Ukorrekt hulmursisolering kan forårsage fugtgener og skader på din bolig. Vælg derfor altid en energivejleder til din opgave.

Ofte stillede spørgsmål og svar omkring Hulmursisolering

 

 

Læs mere om energivejlederen her.