Professionel fliserensning og imprægnering af fliser og sten

Er dine fliser blevet grimme og fyldt med alger og flisepest ? Få dine fliser helt rene igen med professionel fliserens.

Er sine terrassefliser, indkørsel og gangstier blevet grimme og plettede? Kom problemet til livs med professionel rensning af fliser.
Vi fjerner alger, mos, flise pest og grimme belægninger, så fliserne bliver flotte igen.

Kjellerup Tagrenovering tilbyder en professionel behandling med special udstyr, der er udviklet specielt til at afrense fliser, sten og belægning skånsomt og korrekt. Efter endt afrensning fremstår belægningstenene rene og flotte.

Ved professionel fliserens undgår du at ødelægge fliserne.

Vores maskiner kan justeres i tryk, så afrensningen udføres skånsom. Den professionelle runde flise renser fordeler trykket og vasker fliserne helt rene. på den måde undgår man at åbne overfladen på stenen.

Fordele ved professionel fliserens 

  • Dine fliser bliver som nye.
  • Du sparer penge og arbejde i forhold til at få nye fliser.
  • Imprægnering lukker overfladen på stenen, og gør stenen modstandsdygtig mod snavs.
  • Sikkerhed for et godt resultat.
  • Håndværker i byggaranti.
  • Med et service abonnement får du op til 10 år garanti*

*Serviceabonnement indebærer algebehandling af fliser 1 gang årligt 800 kr. inkl. moms

Derfor skal du vælge en professionel fliserens

En gør det selv fliserens med en højtryksrenser til hjemme brug, renser hårdt ned i flisen og spuler overfladen i stykker. Resultatet er pænt i starten, men flisen er åben og meget modtagelig for skidt og snavs. I løbet af kort tid, vil fliserne være beskidte igen.  Det viser sig hurtigt at være spildt arbejde, og man risikere at skaden er uoprettelig.

Når du vælger en professionel fliserens og imprægnering, kan du efterfølgende nøjes med en algebehandling 1 gang årligt og dine fliser vil være flotte året rundt i mange år frem. Vi giver 10 års garanti ved en algeservice aftale hvert år.

NANOBEHANDLING AF FLISER – EFFEKTIV BESKYTTELSE

Efter afrensning imprægneres stenene med den bedste imprægnering på markedet  Properla paving impregnator som er baseret på den nyeste nanoteknologi specielt udviklet til mineralske overflader. Imprægneringen har en helt utrolig vandperlende effekt der trænger dybt ned i overfladen på materialer som beton, cement og sten. Når dine sten eller fliser er behandlet, skyder de vandet og forhindrer at fugt trænger ned i flisen og giver grobund for mos, alger og dannelse af flisepest. Nanobehandlingen kan anvendes på nye fliser såvel som på gamle.

FLISERENS? KONTAKT OS FOR UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ RENS OG IMPRÆGNERING AF FLISER

Har du lyst til en uforpligtende snak om et godt tilbud på fliserensning, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +4526 46 07 15.
Vi holder til i Kjellerup i midtjylland og kører gerne ud til rensning af fliser i Viborg, Silkeborg, Karup, Ikast, Herning, Bjerringbro og resten af Jylland.