Effektiv facaderens med Kjellerup Tagrenovering

Er du ejer af en virksomhed eller en større bygning? Og synes du, at facaden trænger til en kærlig hånd? Så er vi hos Kjellerup specialister i effektiv facaderens. En virksomheds facade ses dagligt af mange mennesker – både de ansatte, kunder og leverandører, og det er derfor vigtigt, at din virksomhed tager sig flot ud udefra, da det ofte er her, besøgende danner sig et førstehåndsindtryk. Hos os kan du være sikker på en professionel service samt et flot og langtidsholdbart resultat. Vi kører ud til facaderens i hele Midtjylland.

Alt inden for facaderens udføres

Vi er et fleksibelt firma med mange års erfaring inden for facaderens. Derfor tilbyder vi også flere forskellige løsninger alt efter materialet og hvilken stand, facaden er i. Eksempelvis kan vi både rense med høj- og lavtryk, ligesom vi altid starter afrensningen med en virkningsfuld algebehandling, som sikrer, at der ikke sidder rødder af alger tilbage i facaden. Denne behandling udføres også efter selve afrensningen for at mindske fremkomsten af alger i fremtiden.

Professionel og skræddersyet facaderens

Inden hver opgave undersøger vi facaden grundigt. På den måde sikrer vi, at en facade rens foregår så skånsomt som muligt – derfor bruger vi også udelukkende specialudstyr, ligesom at vores faglige viden og praktiske erfaring er nøgleelementer, når det kommer til at skabe et varigt og smukt resultat.

Udover facade rens tilbyder vi også imprægnering, herunder beton, murværk, fliser og facader. Vi anbefaler også en imprægnering efter selve afrensningen – så holder resultatet længere, og din facade beskyttes desuden bedre mod vejr og vind.

Bestil en facaderens og spar penge – Kjellerup Tagrenovering

Ofte er en afrensning nok til at give helt nyt liv til din facade. Ring til Kjellerup tagrenovering i dag på +45 26 46 07 15.

På gensyn!