Etageadskillelse

Lad os stå for isolering af etageadskillelsen

En dårligt isoleret etageadskillelse kan afkøle både loftet i den underste etage og gulvet på 1. sal. Det er derfor vigtigt at denne er isoleret, og at der er monteret de nødvendige vindstop for at undgå træk. Ved at isolere din etageadskillelse udnytter du din varme optimalt, og kan dermed sparer penge på dit varmeforbrug. Udover at være en god investering, så vil isolering af etageadskillelse give en behagelig gulvtemperatur, modvirke træk, og vil også virke støjdæmpende, hvis der isoleres mod en udnyttet 1.sal.

Der kan med stor fordel også isoleres etageadskillelser i huse med med kælder – specielt hvis kælderen er u isoleret. Her er det vigtigt at tage de rigtige forholdsregler, så kælderen ikke udsættes for unødig fugt. Hos Kjellerup Tagrenovering er vi specialister i udførelse af isolering og kender til de problemer der kan opstå. Hos os vil du altid modtage ærlig og kompetent rådgivning.

Granulat er perfekt til isolering af etageadskillelse. Hos Kjellerup Tagrenovering ApS anvender vi forskellige typer af granulat bl.a.

 

Indblæsning af isolering i etageadskillelsen

Ved en isolering af etageadskillelsen blæses isoleringen ind i hulrummet med specialudstyr der sikre at isoleringen fylder hulrummet korrekt. Indblæsning af isolering kan udføres enten oppefra eller nedefra.​

​Indblæsning af isolering kan ske gennem et passende antal huller, der bores udvalgte steder, eller ved optagning af et antal gulvbrædder . Huller i lofter og gulve lukkes efter indblæsning af isolering. Ved indblæsning oppefra lukkes huller i indskudsler helt tæt med isolering inden lukning af gulv.

​​

Etageadskillelser kan også isoleres udefra ved udtagning af et antal mursten i facaderne og indblæsning ad den vej. Efter indblæsning mures stenene i igen.​

Fordele ved isolering af etageadskillelse

  • ​Et bedre indeklima med en stabil temperatur og lune gulve
  • ​Lyddæmpning imellem etager
  • ​Mindsker træk
  • ​Lavere varmeforbrug
  • ​Højere ejendomsværdi

Sikker håndværksmæssig udførelse- vælg energivejlederen

​Hos Kjellerup tagrenovering er vi uddannede energivejleder. Vi kan tilbyde en energirigtig løsning som giver besparelser hvert år. Desuden er vi opdateret med den nyeste teknologi inden for efterisolering. Det er vigtigt at en evt. efterisolering udføres korrekt. Ukorrekt isolering kan forårsage fugt gener, og skader på din bolig. Vælg derfor altid en energivejleder til din opgave. Læs mere om energivejlederen her.

Kontakt Kjellerup Tagrenovering ApS i dag for  uforpligtende tilbud på tlf. 26 46 07 15