Få besøg af en energivejleder og få et bedre indeklima

​Få en lun og bedre bolig med Energivejlederen

Er du boligejer eller ejer af en større bygning? Og vil du gerne spare på energiforbruget – både af hensyn til din økonomi, komfort og miljøet? Så er en Energivejleder din oplagte håndværker og vejleder.

Med en Energivejleder får du en specialist i udførelse af energirenoveringer. Energivejlederen giver dig også gerne en helhedsvurdering af din bygning og vejleder dig om hvilke tiltag, der vil give dig de største energibesparelser.

Hos Kjellerup tagrenovering er vi uddannede energivejleder. Vi kan tilbyde en energirigtig løsning som giver besparelser hvert år. Desuden er vi opdateret med den nyeste teknologi inden for efterisolering. Det er vigtigt at en evt. efterisolering udføres korrekt. Ukorrekt isolering kan forårsage fugt gener og skader på din bolig. Vælg derfor altid en energivejleder.

​Sikker håndværksmæssig udførelse

Tag fat i en Energivejleder og få:

  • ​en lavere varmeregning
  • en højere boligværdi
  • helhedsorienteret vejledning om energirenovering
  • ​en håndværker, der udfører arbejdet rigtigt

Hvem står bag Energivejlederen? Uddannelsen er støttet af Energistyrelsen, og bag den står Dansk Byggeri og TEKNIQ sammen med Teknologisk Institut, Videncenter for energibesparelser i bygninger og Energitjenesten.​