Pust nyt liv i taget med en professionel tagvask

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Det kan desværre ikke undgås, at tagsten med tiden bliver beskidte og misfarvede. Taget udsættes hver dag for vind og vejr samt luftforurening, så det er klart, at det efter en årrække er tid til at tage affære. Det er dog langt fra altid nødvendigt at skifte taget ud med et helt nyt – ofte sidder urenhederne og misfarvningerne i overfladen. Derfor kan der være mange penge at spare med en effektiv tagvask, der samtidig får dit tag til at se meget nyere og flottere ud.

Hos Kjellerup Tagrenovering har vi flere års erfaring med effektiv tagvask. Du er meget velkommen til at ringe til os på +45 26 46 07 15 for et uforpligtende tilbud, ellers så læs med her og bliv klogere på afrensning af tag.

Hvordan forløber en tagvask med Kjellerup tagrenovering?

Når du bestiller afrensning af dit tag hos os, kan du være sikker på en effektiv og professionel behandling – vi går altid grundigt til værks. Først og fremmest inspicerer vi taget for revner og utætheder samt den generelle stand af taget – er der eksempelvis løse tagsten eller tagsten? Når taget er erklæret sundt og rask, går vi i gang med selve tagvasken, hvor vi fjerner alger, mos og andre urenheder fra vind, vejr og forurening. Ved tagvask dybderenser vi tagstenene for herefter at skylle efter med rent vand. Til sidst giver vi taget en virkningsfuld algebehandling, der forebygger ny vækst.

Efter en tagvask vil dit tag se helt anderledes ud – nyt, rent og indbydende! Et flot tag løfter hele husets visuelle udtryk.

Hvilke fordele er der ved vask af tag?

Ved tagvask puster du helt nyt liv i dit hus, ligesom boligens værdi i mange tilfælde også forøges ved et eventuelt salg.

Skal vi hjælpe med vask af dit tag? Så giv os et kald på +45 26 46 07 15. Vi glæder os til at høre fra dig!